tölgyfa éjjeli szekrény
Monaco éjjeliszekrény Tölgyfából-Barna pácolással

Monaco

tömörfa éjjeli szekrény

KLASSZIKUS ÉS MODERN ÖTVÖZETE

A Monaco bútorcsalád elemei ötvözik a klasszikus és modern stílusirányzatot. Lekerekített élek, egyenes vonalak jellemzik. Masszív anyagokból, erős szerkezeti megoldásokkal. Időtlen formavilág tökéletesen elegáns stílusban, mely igazi értéket képvisel tömörfából.

Monaco bútorcsalád jellemzői

Fa éjjeliszekrény, tömörfa éjjeliszekrény, tölgyfa éjjeliszekrény, bükkfa éjjeliszekrény, cseresznyefa éjjeliszekrény, klasszikus éjjeliszekrény, fiókos éjjeliszekrény, polcos éjjeliszekrény

Választható fafajták, színek

Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Monaco bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa éjjeli szekrény
tömörfa éjjeliszekrény kőrisfából tölgyfa éjjeliszekrény modern kivitelben modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben