tölgyfa éjjeli szekrény
Monaco éjjeliszekrény Tölgyfából-Barna pácolással
fa éjjeliszekrény
Monaco éjjeliszekrény bükkfa-dió páccal

Monaco

tömörfa éjjeli szekrény

KLASSZIKUS ÉS MODERN ÖTVÖZETE

A Monaco bútorcsalád elemei ötvözik a klasszikus és modern stílusirányzatot. Lekerekített élek, egyenes vonalak jellemzik. Masszív anyagokból, erős szerkezeti megoldásokkal. Időtlen formavilág tökéletesen elegáns stílusban, mely igazi értéket képvisel tömörfából.

Monaco bútorcsalád jellemzői

Fa éjjeliszekrény, tömörfa éjjeliszekrény, tölgyfa éjjeliszekrény, bükkfa éjjeliszekrény, cseresznyefa éjjeliszekrény, klasszikus éjjeliszekrény, fiókos éjjeliszekrény, polcos éjjeliszekrény

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Monaco bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa éjjeli szekrény
tömörfa éjjeliszekrény kőrisfából tölgyfa éjjeliszekrény modern kivitelben modern éjjeli, éjjeli szekrény, tömörfa éjjeli, fa éjjeli

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben