harmony-tomorfa-tolgyfa-agy
Tölgyfa barna szín-ágyneműtartós ágy
Kőrisfa Hófehér színben
Bükkfából Cseresznye színben
harmony-tomorfa-agy-agykeret-tolgy
Tölgyfa /barna/
tömörfa-ágy-heverő-ágykeret
Natúr bükkfa ágy
tömörfa-kemenyfa-agy-agykeret
Kőrisfa /csontfehér átlátszó erezettel/
Normál tömörfa ágy vad tölgyfából
Normál ágy vad tölgyfából
normál tömörfa ágy antikolt kőrisfából
Normál ágy kőrisfából antikolva
Harmony
tömörfa ágy

KLASSZIKUS ÉS MODERN STÍLUS ÖTVÖZETE

Harmony klasszikus tömörfa ágy a régi hagyományokat felidézve. Masszív anyagokból,erős szerkezeti megoldásokkal.
Időtlen formavilág tökéletesen elegáns stílusban, érték igazi tömörfából.

Normál vagy ágyneműtartós kivitelben is rendelhető, alacsony vagy magas lábvéggel.

Harmony bútorcsalád jellemzői

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, erős, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Harmony bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy modern csomós tölgyfa ágy tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy modern fa ágy,fa ágy,modern ágykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben