Modern ALTERO bútorok 25% kedvezménnyel bükkfából Júniusban


ALTERO MODERN STÍLUSÚ BÚTOROK TÖMÖR BÜKKFÁBÓL 25%

KEDVEZMÉNNYEL !


Érvényesség: 2018. június 05. – 2018. június 30.

Az ALTERO termékcsalád jellemzője az értékes tömörfa alapanyagok és a letisztult dizájnA bútorcsalád minden része a legkiválóbb minőségű tömörfa alapanyagból készül.

Az ALTERO bútorcsalád masszivitása, az előre összeszerelt bútorelemeknek és a tartós tömörfa alapanyagoknak köszönhető.

Altero bútorok jellemzői:

AJÁNLATKÉRÉS KÜLDÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

Az akció további kedvezményekkel nem összevonható, csak a Pfiffer Bútor Mór Kft.-nél leadott rendelésekre érvényes. A képen látható összeállítás Fekete dió fronttal, Kőrisfa korpusszal készült, szerkezetileg megegyezik az akciós elemekkel. Az akció csak bükkfára érvényes a megadott színekben!


Szállítással, gyártási határidő, egyéb kérdésével kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeink egyikén.Cím: 8060 Mór, Árki Ipartelep

Telefon: +36 (22) 406-780

E-mail: info@pfifferbutor.hu

2018.06.05., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben