Modern NOVA ágyak 15% kedvezménnyel KŐRIS és BÜKKFÁBÓL SZEPTEMBERBEN


NOVA MODERN STÍLUSÚ MASSZÍV ÁGY TÖMÖR KŐRIS és BÜKKFÁBÓL


15% KEDVEZMÉNNYEL !


INGYENES AJÁNLATKÉRÉS ITT

A Nova kiváló minőségű, természetes anyagokból készült tömörfa ágy, masszív szerkezeti megoldásokkal, és egyedülálló formai kivitelezéssel.

Nova ágyaink jellemzői:

Rendelhető méretek (NORMÁL ágykeret ágyráccsal):

Rendelhető méretek (ÁGYNEMŰTARTÓS ágykeret ágyráccsal):


AJÁNLATKÉRÉS KÜLDÉSÉHEZ KATTINTSON IDE

Érvényesség: 2018. szeptember 03. – 2018. szeptember 30.


Az akció további kedvezményekkel nem összevonható, csak a Pfiffer Bútor Mór Kft.-nél leadott rendelésekre érvényes. Az akció kőris és bükkfára érvényes a megadott színekben!


Szállítással, gyártási határidő, egyéb kérdésével kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeink egyikén.Cím: 8060 Mór, Árki Ipartelep

Telefon: +36 (22) 406-780

E-mail: info@pfifferbutor.hu

2018.09.03., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben