Modern tömörfa étkezőasztalok a kínálatunkban


    Tömörfa bútoraink kínálatában a KLASSZIKUS ÉTKEZŐK mellett megjelentek modern étkező asztalaink. Tömörfa étkezőasztalainkat a tartósság, stabilitás és természetesség jellemzi. Különböző fa anyagokból készítjük, melyek generációkon át szolgálnak anélkül, hogy értékükből - szépségükből veszítenének.

    A tömörfa étkezőasztal az étkező helység alappillére. A családdal, barátokkal itt ünnepelünk, beszélgetünk és fogyasztjuk el finom ételeinket. Ezért is fontos, hogy az étkezőasztal mérete és anyaga a lakáshoz és az igényekhez legyen kapcsolva.

    Kizárólag a legmagasabb minőségű tömörfa alapanyagokat használjuk étkezőink gyártásához. Modern étkezőasztalainkhoz leggyakrabban a natúr vagy vad tölgy (csomós), és kőrisfát használjuk,  mely rendkívül nagy színválasztékkal érhető el.

    Modern tömörfa étkezőasztalainkhoz padok és székek vagy akár a konyhapultokhoz való bárszékek is választhatóak különböző kárpitozással, melyek megjelenésükben passzolnak az asztalokhoz. Minden székünk ülőlapja  tömörfából készül, ezzel további stabilitást és értéket adva termékeinknek.


FLOW ÉTKEZŐASZTAL

EVENT ÉTKEZŐASZTALTekintse meg 3D VIRTUÁLIS BEMUTATÓTERMÜNKBEN vagy személyesen MÓRI BEMUTATÓTERMÜNKBEN


2017.09.13., szerda

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben