Miért éppen keményfából?

Meghatározó szempont a kényelem, a célszerűség és a praktikum.
Egyre többen vágynak egyéniséget és személyiséget megtestesítő bútorokra.
A piacon nagy a választék, de egyre több ember szeretne igényes darabokat.Amíg a gyengébb minőségű bútorokat, rövid időn belül cserélik (viszonylag olcsóbb áron), addig a tömörfából készült bútorok nemcsak tartós, időtálló használati eszközként szolgálnak, hanem értékálló befektetést is jelentenek.

A fa csodálatos eleganciát és melegséget sugároz otthonunknak és barátságos hangulatot kölcsönöz.A fából készült bútorok minden darabja egyedi és megismételhetetlen, magában hordozza a többéves fa növekedésé, az erdő hangulatát, az erdők tiszta levegőjének illatát, a fa melegségét és a természetes felületek nyújtotta életérzést.
A fa minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami a mai világban sajnos egyre ritkább

2017.07.04., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben