Móri Bornapok | Házi Vásár

    Szeretettel meghívjuk Önt, és kedves családját, ismételten megrendezésre kerülő Házi vásárunkra, melyet a móri bornapokkal egybekötve rendezünk meg. 

    Évről évre egyre többen tudják az országban, ha eljön október első hétvégéje, irány Mór, az Ezerjó hazája ahol fergeteges napok várnak ránk a Móri Bornapok rendezvénysorozatában.

    Október 6-7-8-án, 09:00 és 18:00 között várjuk az érdeklődőket a gyártó üzem és bemutatóterem móri telephelyén.
A móri bornapok alkalmából egy pohár tájra jellemző borral és pogácsával kedveskedünk vendégeinknek.


    Kövessen minket FACEBOOK oldalunkon ahol híreinkről, eseményeinkről információt kaphat.

    Látogasson el 3D VIRTUÁLIS BEMUTATÓTERMÜNKBE vagy személyesen a GYÁRTÓ MÓRI BEMUTATÓTERMÉBE2017.09.28., csütörtök

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Zsuzsanna! Nagyon tetszik mindkettőnknek a bútor. Igazán szép, igényes kidolgozása van, pont ilyet szerettünk volna és az külön öröm számunkra, hogy Magyar termék! Mindenképpen szeretnénk kiegészíteni éjjeliszekrénnyel a közel jövőben, most már eldöntöttük, hogy fogjuk berendezni a szobát és valószínű el fog férni. Ez ügyben keresni fogom Önt.

F.Nóra
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben