Elérhető fafajták

bútorajtókhoz

fafaj,madárcseresznye,vadcseresznye,cseresznyefa
Vadcseresznyefa

Az erdei vadcseresznyefa (másnéven madárcseresznye) nem található ültetvényes erdőkben, csak szórványosan fordul elő ez a különleges fafaj. Szépsége mellett értékét növeli a ritkasága és hogy az erdészek "úgy vadásszák össze" ezeket a fákat, nincs zárt állomány belőlük. Jól látható ez márciusban, ekkor gyönyörű látványt nyújt amikor fehér virágba borul a zöld lombos fák között. Ilyenkor mérhető fel igazán, hogy egy nagyobb erdőrészen hol és mennyi vadcseresznyefa található.

fa,tömörfa,tölgy,alapanyag
Tölgyfa

A fák királya, a királyok fája. Ha megkérdezünk valakit, milyen a szép fa, valószínűleg azt fogja mondani, hogy a törzse ágai vastagok, levelei fényesek, dús lombja bő árnyékot ad az alatta megpihenőknek. Pontosan ilyen fa a tölgy is, melyet nem hiába neveznek az erdők királyának. Értékes, jól megmunkálható keményfa, a tölgyek hatalmas, erős, szabálytalan koronájú fák melyek akár 40-50 méter magasra is megnőnek.

fa,tömörfa,kőris,alapanyag
Kőrisfa

Fája értékes: sűrű, kemény és rugalmas, szilárdsága meghalatja a tölgyekét és a szilekét. Barna gesztje miatt sokfelé "barna kőrisnek" is nevezik, a a szép rajzolatot adó egyedeket pedig "habos kőrisnek". Tulajdonságaiban hasonlít a tölgyfára, de annál világosabb fafaj. Magyarországon több fajuk is létezik azonban a leggyakoribb a magas kőris, mely a hazai erdők 1%-át alkotja.

tömörfa,fa,alapanyag,feketedió
Fekete diófa

A fekete dió gyorsnövésű könnyű fa. Először szürke, majd később barnától feketéig terjedő színű, apró pikkelyű, barázdált kéreg borítja, a kor előrehaladtával a barázdák mélyebbé válnak. A fából egy átlagos tömörségű, de nagyon szilárd, tartós és jól hajlítható ipari faanyag nyerhető.


Választható színek

Cseresznyefa
dió - selyem lakk
antikolt cseresznye - selyem lakk
cseresznye - selyem lakk
mahagóni - selyem lakk
egyedi színkód - selyem lakk
Fekete diófa
dió - matt lakk
natúr - matt lakk - szíjácsmentes
Kőrisfa
hamvas szürke - selyem lakk
wenge - selyem lakk
dió - selyem lakk
körte - selyem lakk
natúr selyem lakk - álgeszt mentes
konyak - selyem lakk
hófehér
krém
vaj sárga
csontfehér
hófehér / átlátszó erezet - selyem lakk
csontfehér / ezüst - selyem lakk
csontfehér / öregdió - selyem lakk
csontfehér / vörös dió - selyem lakk
vajsárga / arany - selyem lakk
hófehér / barack - selyem lakk
csontfehér átlátszó erezet - selyem lakk
kvarc szürke - selyem lakk
egyedi színkód - selyem lakk
natúr - álgesztes - selyem lakk
Tölgyfa
hófehér - mélyerezett - selyem lakk
fehérített tölgy - selyem lakk
antracit - selyem lakk
wenge - selyem lakk
barna - selyem lakk
mahagóni - selyem lakk
konyak - selyem lakk
natúr - selyem lakk - szíjács mentes
natúr - matt lakk - szíjács mentes
egyedi színkód - selyem lakk
dió - matt lakk
csontfehér átlátszó erezet - selyem lakk
Vad fekete diófa
natúr - matt lakk - szíjácsmentes
Vad tölgyfa
natúr - matt lakk - szíjácsmentes
egyedi színkód - selyem lakk

A képek illusztrációk, a színek, struktúrák a valóságban eltérőek lehetnek !

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben