Elérhető fafajták

bútorajtókhoz

fafaj,madárcseresznye,vadcseresznye,cseresznyefa
Vadcseresznyefa

Az erdei vadcseresznyefa (másnéven madárcseresznye) nem található ültetvényes erdőkben, csak szórványosan fordul elő ez a különleges fafaj. Szépsége mellett értékét növeli a ritkasága és hogy az erdészek "úgy vadásszák össze" ezeket a fákat, nincs zárt állomány belőlük. Jól látható ez márciusban, ekkor gyönyörű látványt nyújt amikor fehér virágba borul a zöld lombos fák között. Ilyenkor mérhető fel igazán, hogy egy nagyobb erdőrészen hol és mennyi vadcseresznyefa található.

fa,tömörfa,tölgy,alapanyag
Tölgyfa

A fák királya, a királyok fája. Ha megkérdezünk valakit, milyen a szép fa, valószínűleg azt fogja mondani, hogy a törzse ágai vastagok, levelei fényesek, dús lombja bő árnyékot ad az alatta megpihenőknek. Pontosan ilyen fa a tölgy is, melyet nem hiába neveznek az erdők királyának. Értékes, jól megmunkálható keményfa, a tölgyek hatalmas, erős, szabálytalan koronájú fák melyek akár 40-50 méter magasra is megnőnek.

tömörfa,fa,alapanyag,feketedió
Fekete diófa

A fekete dió gyorsnövésű könnyű fa. Először szürke, majd később barnától feketéig terjedő színű, apró pikkelyű, barázdált kéreg borítja, a kor előrehaladtával a barázdák mélyebbé válnak. A fából egy átlagos tömörségű, de nagyon szilárd, tartós és jól hajlítható ipari faanyag nyerhető.

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben