Faipari Gyártáselőkészítő Csoportvezető

Magyar családi tulajdonú, innovatív tömörfa bútorgyártó vállalkozás, lelkes, motivált munkatársat keres bővülő csapatába, az alábbi pozícióba


KORREKT FIZETÉS, extra juttatások, páratlan fejlődési lehetőség MÓRON!

... ha otthonosan mozogsz a CAD-CAM programozásban, ... ha jó műszaki érzékkel rendelkezel, ... ha szeretsz csapatban dolgozni, és képesnek érzed magad a munkatársaid motiválására és irányítására, .... ha a szorgalmad jó problémamegoldó képességgel párosul, ... és a jól elvégzett munkádért cserébe szeretnél versenyképes fizetést hazavinni,

AKKOR

Jelentkezz FAIPARI GYÁRTÁSELŐKÉSZÍTŐ CSOPORTVEZETŐNEK 24 éve működő TÖMÖRFA bútorgyártó üzemünkbe Mórra!  

Kapacitás bővítés miatt most Neked is lehetőséged nyílik bekerülni a környék egyik legdinamikusabban fejlődő tömörfa bútorgyártó üzemébe kiemelkedő munkafeltételekkel.   

Mire számíthatsz nálunk?

VERSENYKÉPES FIZETÉS ÉS BÓNUSZOK

A jól végzett munkád megérdemelt fizetéssel honoráljuk, ezen felül 4-8-12 %-os bónuszokrais számíthatsz a csapatteljesítmény alapján.

EXTRA DOLGOZÓI JUTTATÁSOK

A fizetéseden túl további juttatásokra is szert tehetsz a személyre szóló havi elismerő jutalmazási rendszerünknek köszönhetően.

CAFETERIA ÉS EGY KIS PLUSZ

Minden hónapban 8000 Ft készpénz cafeteriát kapsz tőlünk, és kedvezményes áronvásárolhatsz tömörfa bútorainkból.

PONTOS KIFIZETÉSEK

Tudjuk, hogy minden forintnak megvan a helye a Te életedben is, ezért biztos lehetsz benne, hogy a fizetésedet mindig időben megkapod tőlünk, sohasem késünk!

UTAZÁSI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS

Megtérítjük a bejárásodat akár tömegközlekedéssel jársz, akár saját gépjárművel.

PÁRATLAN FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉG

Megrendeléseink és munkáink sokszínűsége garancia arra, hogy egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehess szert a szakterületeden.

HATÁROZATLAN IDEJŰ, BEJELENTETT MUNKAVISZONY

Határozatlan idejű szerződéssel foglalkoztatunk főállásban, így jogosult vagy orvosi ellátásra, nyugdíjra és fizetett szabadságra is.

FONTOS VAGY!

Igen, nálunk számít a véleményed, ezért odafigyelünk rád és elismerjük a munkádat. Nem csak a munkahelyeden, hanem akár családi problémáidban, nem várt helyzetekben is számíthatsz ránk.

Munkakör megnevezése: FAIPARI GYÁRTÁSELŐKÉSZÍTŐ - CSOPORTVEZETŐ

Munkavégzés helye: MÓR, ÁRKIPUSZTA IPARTELEP

Munkarend: Teljes munkaidő, egy műszakos munkarend

Elvárás: programozói gyakorlat (CAD-CAM)

ELŐNY, de nem feltétel:

Feladatok: 

Milyen nálunk dolgozni?

Nálunk az eredmények számítanak, teret adunk a kreativitásodnak, segítünk megvalósítani az ötleteidet. 

Emellett fontos számunkra, hogy jól érezd magad nálunk, ezért odafigyelünk rád, és értékeljük a teljesítményed, hiszen azt az elvet valljuk, hogy legfőbb érték az ember.Számíthatsz ránk szakmailag, segítünk a fejlődésben, de akkor is, ha valamilyen nem várt élethelyzetbe kerülsz. Cserébe precíz, önálló munkavégzést várunk tőled, és, hogy mi is bízhassunk benned!

2019.02.06., szerda

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

K.Gyuláné

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

H.Ferenc

Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó

Kedves Pfiffer Bútor! Minden elismerésem az Önöké! A leszállított bútorok csodálatosak. Családunk egy álma vált ma valóra! Üdvözlettel: Nagy család

Nagyné Magdolna

Kedves Barbara, Kedves Lilla! Ma összeszerelték a csodálatos hálószobabútort. Minden várakozásunkat felülmúlta! Nagyon köszönöm a segítségüket és a szerelőknek a professzionális munkát! Külön köszönet az ajándékért, nagyon jól mutat az áthidalón.

L. László

Kedves Barbara! Egy órája mentek el a szakemberek, mi pedig azóta is csak ülünk és tátott szájjal raktározzuk, amiben részünk van. Köszönünk mindent!

N.János
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás
Rendben