Kézműves tradíció
Szakértelem 1994 óta

Gyermekkorom óta vonzottak az igazi tömörfa bútorok. Egy élet munkájával és fanatikus rajongással építettem fel a tömörfa bútorgyártás alapjait a Vértes hegység lábánál, a természet ölelésében. A bútorgyártás számunkra nem munka, hanem rajongás. Családunk ebben az élettel teli környezetben találta meg hivatását, éli mindennapjait, és teremt értéket azok számára, akik a tömörfa bútor mellett döntenek.
Egy tömörfa bútornak utánozhatatlan hangulata van, magában hordozza a múlt eseményeit, arra ösztönöz minket, hogy megőrizve, tovább örökítsük a jövő generációjának. Több mint használati tárgy, átadja a rét illatát, az erdő újraéled, a természet otthonunkba költözik, a család és az életünk szerves részévé válik.

Pfiffer János
100% magyar, családi tulajdonú vállalkozásunk az 1994-ben alakult kis vállalkozásból mára a hazai exkluzív tömörfa bútorok és bútorajtó gyártás meghatározó szerepőjévé vált. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos határidő és a kimagasló minőség betartására. Filozófiánk legfontosabb szempontjai közé tartozik a megbízhatóság, pontos határidő betartása és a vásárlói igényeknek való magas szintű megfelelés.

Szolgáltatásaink:


Házhozszállítás, beépítés:

Termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.

 Szabad gyártói kapacitás és CNC bérmunka:

Modern gépparkunkkal tömörfa alkatrészek megmunkálását,táblásítását, hossztoldását vállaljuk.3 és 5 tengelyes CNC gépeinkkel 3d falburkolat, részelem, sablon, szerszám és egyéb munkákat vállalunk, vagy akár komplett késztermék gyártását. A szükséges alapanyagot saját minőségi készletünkből tudjuk biztosítani ami több 1000 köbméter Tölgy,Cseresznye,Kőris,Bükk,Feketedió. Minden Pfiffer Bútor termék legyen az egyedi vagy széria egyszeri és 
megismételhetetlen, melyet a természetes fa egyedisége és a 
hozzáadott szakmai tapasztalat biztosít.


Sajtó megjelenések

Ajtófrontok gépi csiszolással 1./ Lakásból OTTHON
Ajtófrontok gépi csiszolással 2./ "Igazi tömörfa bútorokkal"
Ajtófrontok gépi csiszolással 1./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással 2./ Ne gyártsd, inkább gyártasd
Ajtófrontok gépi csiszolással 3./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással 4./ Ne gyártsd, inkább gyártasd!
Ajtófrontok gépi csiszolással Kefézőgép vásárlás
Cégriport (2008)
Mesterportré (2008)
Miért éppen keményfából I.

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó