spirit-modern-fa-agykeret
Bükkfából dió színben
modern-bükk-tömörfa-ágykeret
Bükkfából cseresznye színben
Natúr lakkos HT. Bükkfából
spirit-tömörfa-agy
Kőrisfa ágy natúr,álgesztes
akcios_tomorfa_agy
Kőrisfa-Kvarc szín
modern-tomorfa-fa-agy-agykeret-feher
Kőrisfa átlátszó erezetes festéssel
Spirit
tömörfa ágy

A Spirit ágyak a modern stílus kedvelőinek lett kialakítva. Természetesen tömörfából készül, rendelhető bükk, tölgy, kőris, cseresznye és fekete diófából is különböző felületkezelésekkel. Áraink az ágyrácsot is tartalmazzák. A Spirit ágy kompromisszumok nélkül ötvözi a legmodernebb technikát és a legmodernebb stílus irányzatokat. Rendezett otthon a minimalizmus jegyében, ahol a rendezettség és a letisztultság uralkodik, ahol az életünk is kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lehet.

Spirit bútorcsalád jellemzői

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Spirit bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy modern csomós tölgyfa ágy tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy harmony-tomorfa-tolgyfa-agy

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó