Bükkfa burkolat
Cseresznyefa burkolat
Fekete diófa burkolat
Kőrisfa burkolat
Tölgyfa burkolat
PULSE Feketedió pult
Pulse
tömörfa falburkolat
Az Izgalmas felületi kialakítású 3D Pulse falburkolati panelek  természetes meleg hangulatot árasztanak otthonában.
A Pulse panelek kialakításuknak köszönhetően sorolhatóak, így nincsenek vágott élek a toldásoknál.

Pulse bútorcsalád jellemzői

Különböző méretű, gyalult tömörfa lécekből, kézi válogatással kialakított változatos összképet mutató, dekorációs burkolat. "Forma ami nem egyforma"

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Cseresznyefa:
Feketediófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Pulse bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa falburkolat

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó