nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy
Nova vad tölgy ágy
nova-tölgy-tömör-fa-ágy
nova-szürke-tömörfa-ágy
Ár: ~159.000,- Szélesség: ~1600mm /Kőris hamvas /
masszív-tömörfa-ágy-keret
Ár: ~159.000,- Szélesség: ~1600mm /Bükk natúr/
tömörfa-masszív-ágy-ágykeret
Ár: ~159.000,- Szélesség: ~1600mm /Kőris dió szín/
Nova
tömörfa ágy
A Nova ágy formájának erejével egy szellős letisztult hálószobát alakíthat ki. A csomós tölgyfa formabontóan a természet igazi alkotását mutatja meg. A nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen a megfelelő pihenés, alvás, melyet leginkább hálószobánkban tehetünk meg. A hálószoba a pihenés, feltöltődés regenerálódás helye, melynek legfontosabb része egy megfelelő stabil,masszív ágy és hozzá egy egyénre szabott keménységű matrac.

Nova bútorcsalád jellemzői

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Nova bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
modern csomós tölgyfa ágy tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy spirit-modern-fa-agykeret harmony-tomorfa-tolgyfa-agy

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó