nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy
Nova vad tölgy ágy
nova-tölgy-tömör-fa-ágy
nova-szürke-tömörfa-ágy
Kőrisfa hamvas szürke színben
masszív-tömörfa-ágy-keret
Bükkfa natúr színben
tömörfa-masszív-ágy-ágykeret
Kőrisfa dió szín
Nova
tömörfa ágy

Modern formavilág, tisztán tömörfából

A Nova ágy formájának erejével egy szellős letisztult hálószobát alakíthat ki. A csomós tölgyfa formabontóan a természet igazi alkotását mutatja meg.

Pihentető alvás a természet közelségében.

A nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen a megfelelő pihenés, alvás, melyet leginkább hálószobánkban tehetünk meg. Hálószobánknak legfontosabb része egy megfelelő stabil, masszív ágy és hozzá egy egyénre szabott keménységű matrac.

Összetéveszthetetlen esztétika - életre szóló elégedettség

A Nova kiváló minőségű, természetes anyagokból készült tömörfa ágy, masszív szerkezeti megoldásokkal, és egyedülálló formai kivitelezéssel. Merüljön el a formák és színek világában. A természet valódi alkotását leginkább a "vad tölgy" alapanyagból készült ágy mutatja meg.

Nova bútorcsalád jellemzői

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Nova bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
modern csomós tölgyfa ágy tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy spirit-modern-fa-agykeret harmony-tomorfa-tolgyfa-agy

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó