csomos-tölgy-modern-tömörfa-komód
Csomós Tölgy /natúr/
innova-tölgy-komód-wenge-tömörfa
Tölgyfa/wenge-natúr/
bükk-fa-tömörfa-modern-komód
Bükkfa H.T /natúr/
modern-tömörfa-bükk-komód
Innova modern bükkfa komód
modern-tömörfa-kőris-komód-szürke-fiókos
Kőris /hamvas szürke/
tömörfa_komod_fa-butor
Kőris /kvarc/
innova-tömörfa-kőrisfa-konyak-komód
Kőris /konyak/
innova-tömörfa-komod-butor
Egyedi Kőrisfa komód /konyak/
egyedi-innova-tömörfa-komód
Egyedi innova komód /kőrisfa hamvas szürke-körte/
tömörfa-fiókos-komód-wenge-körte
Fiókos komód /kőrisfa körte-wenge/
tomorfa-komod-fehér-wenge
Kőrisfa /fehér-wenge/
innova-modern-komód-fa-tömörfa
Kőrisfa H.T /natúr/ szín
modern tömörfa komód natúr fehér színben
Kőrisfa Natúr-Fehér színben
tömörfa komód natúr fehér színben kőrisfából
Natúr-Fehér színű Kőrisfa fiókos komód
Innova
tömörfa komód

Az Innova bútorcsalád a karakteres kialakítása ellenére harmonikus lakásbelsőt eredményez. A dupla vastag szekrénytestek és a közézáródó ajtók a stabilitás és biztonság érzését adják . Teljes kihúzású csillapított csukódású fiók vasalatokkal kényelmesen hozzáférhető a teljes fiók tartalom, a fiókok csukódása mindkét végállásnál csillapított és hangtalan.

Innova bútorcsalád jellemzői

Komódaink klasszikus és modern stílusúban valódi tömörfából készülnek, fiókos, tömörfa betétes és üveges ajtóval akár egyedi elképzelés alapján is.
Termékeinkhez illő ágyat, éjjeli szekrényt és kiegészítőket is kínálunk. Így a bükkfa, cseresznyefa, tölgyfa és feketedióból készült szekrénysoraink széles elemválasztékából egységes stílusban állíthatja össze otthona új maradandó bútorait

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Csomós tölgyfa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
haloszoba-nappali-tomorfa-butorok innova-egyedi-tömörfa TV állvány tömörfa-íróasztal-modern innova-tolgy-modern-dohanyzo-asztal innova-natúr-tölgy-éjjeli-szekrény Innova tömörfa előszoba bútor tömörfa-könyves-polc-tölgy
Még több tömörfa komód
klasszikus-tömörfa-tálaló-komód-fekete dió klasszikus-tömörfa-fiókos-komód tina-butor-antikolt-komod modern tömörfa komód szürke színben

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó