tömörfa-könyves-polc-tölgy
Egyedi polcrendszer /Tölgy natúr/
Egyedi bútorok /Tölgyfa natúr/
innova-egyedi-tömörfa-bútor-nappali
Egyedi nappali összeállítás /kőrisfa natúr-körte/
Innova
egyedi tömörfa bútor

Az Innova bútorcsalád a karakteres kialakítása ellenére harmonikus lakásbelsőt eredményez. A dupla vastag szekrénytestek és a közézáródó ajtók a stabilitás és biztonság érzését adják . Teljes kihúzású csillapított csukódású fiók vasalatokkal kényelmesen hozzáférhető a teljes fiók tartalom, a fiókok csukódása mindkét végállásnál csillapított és hangtalan.

Innova bútorcsalád jellemzői

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Cseresznyefa:
Csomós tölgyfa:
Feketediófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Innova bútorcsalád
További termékei
haloszoba-nappali-tomorfa-butorok csomos-tölgy-modern-tömörfa-komód innova-egyedi-tömörfa TV állvány tömörfa-íróasztal-modern innova-tolgy-modern-dohanyzo-asztal innova-natúr-tölgy-éjjeli-szekrény Innova tömörfa előszoba bútor
Még több egyedi tömörfa bútor
réka bútor egyedi igényekre tervezve

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó