modern-tömörfa-étkező-asztal-szék-tölgy
Masszív tömörfa asztallap
flow-tölgy-tömörfa-étkező-asztal
Tölgyfa /csomós/
flow-tömörfa-fa-etkezo-asztal-szek-garnitura
Tölgyfa /csomós/
fa-tömörfa-csomós-tölgy-szék
Egység és harmónia
flow-étkező-kárpit-szövetválaszték
Szövetválaszték
Flow
tömörfa étkező

EGYSÉG ÉS HARMÓNIA

Olyan modern étkezőre vágyik mely sok évtizetes használat után sem veszít stabilitásából és értékéből? A FLOW étkező az egyik legkiválóbb választás.

4 és 6 személyes fix méretű étkező garnitúráinknál az egész család kényelmesen elfér, amennyiben a széria méret nem felel meg igényeinek kérhető egyedi méretben is. A FLOW étkező a modern kialakítású belső terekhez lett kialakítva. Tetőlapja és lábai  extra vastagok melyek még tovább fokozzák az amúgy is masszív tömörfa étkező érzését. A hosszú élettartamot a tömörfa alapanyag mellett a speciális vasalatok is segítik melyeket minden étkezőnkben alkalmazunk. 

TISZTÁN TÖMÖRFÁBÓL

A FLOW étkező minden része tisztán tömörfából készül, nincs furnér vagy fa őrlemény.

Étkezőink a legkiválóbb MAGYAR tömörfa alapanyagokból készülnek, magas minőségi elvásároknak megfelelve.


KÁRPITOZÁS

Többféle színben választható.

Öko-textil szabványos, antibakteriális, selymes érintésű, nagy kopásállóságú

"Smart clean" technológia

Flow bútorcsalád jellemzői

Egy hely az otthonunkban ahol az egész család együtt étkezhet. Az étkezők fontos elemei az asztal a székek és a pad ami nálunk finom kidolgozásokkal magas minőségű tömörfa alapanyagokból készül nagy odafigyeléssel. A természetes tömörfa asztalon az  ételek kényelmesen elférnek, és az ízletes ételeket a tömörfa adta természetes formák kiemelik.

Ízlelje meg az Flow étkezők formavilágát és válasszon a kedvére való fafaj és színválasztékból


Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Flow bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa étkező
klasszikus-tölgy-tömörfa-étkező-asztal-garnitúra event-modern-tömörfa-étkező-asztal-szék

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó