moder, tölgy, szék
Modern kialakítású csomós tölgyfa szék
Event
tömörfa szék

EGY HELY A CSALÁDNAK A KÉNYELMESEBB ÉTKEZÉSHEZ

Az otthon hangulatának fontos eleme, hogy a család közösen étkezhessen ezért megalkottunk a modern stílus kedvelőinek tömörfa étkezőasztalainkat. Nem csak az étkező helység fő eleme, de az otthon egyik legfontosabb bútoreleme. Az asztal körül a család és a barátok összeülnek, ünnepelnek, esznek isznak, jókat beszélgetnek, ezért érdemes nagy figyelmet fordítani rá.

TARTÓS TÖMÖRFA ALAPANYAGBÓL

Mint minden termékünket, étkezőasztalainkat is tisztán tömörfából készítjük, ez és szakmai tapasztalatunk garantálja, hogy ön tartós és probléma mentes étkezőasztalhoz juthasson. A tömörfa étkezőasztalaink rendkívül sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Stabil, tartós szerkezet, gyönyörű hamisítatlan fa erezet mely a természet valódi alkotását mutatja meg.

KÁRPIT

Öko-textil szabvány, antibakteriális, selymes érintés, nagy kopásállóság "Smart clean" technológia

Event bútorcsalád jellemzői

TÖMÖRFA SZÉK, FA SZÉK, MODERN SZÉK, TÖLGYFA SZÉK, KŐRISFA SZÉK, DIÓFA SZÉK, CSERESZNYEFA SZÉK, BÜKFFA SZÉK, MODERN TÖMÖRFA SZÉK, MODERN FA SZÉK

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Event bútorcsalád
További termékei
event-modern-tömörfa-étkező-asztal-szék
Még több tömörfa szék

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó