modern csomós tölgyfa ágy
Csomós tölgyfa ágy
hossztoldott mintás natúr bükkfa ágy
Hossztoldott mintás natúr bükkfa ágy
modern ágy natúr tölgy wenge színben
Innova ágy natúr tölgy és wenge színben
masszív ágykeret
Masszív ágykeret
tömör bükkfa ágy dió natúr színben
Tömör bükkfa ágy dió-natúr színben
modern ágyneműtartós ágy tömörfából
Ágyneműtartós ágy bükkfából cseresznye színben
tömör tölgyfa ágyneműtartós modern ágy
Natúr tölgy hossztoldott mintás ágyneműtartós ágy
natúr bükkfából készült ágyneműtartós ágy
Natúr bükkfából készült ágyneműtartós ágy
modern ágyneműtartós ágy tömörfából
Modern tömörfa ágy natúr kőrisfából
Kőrisfa ágy Natúr-FehérTömörfa kőris ágyneműtartós ágy
Kőrisfa ágy Natúr-Fehér színű
Balance
tömörfa ágy
A Balance ágyak, dupla vastag anyagból készülnek, masszív sarok illesztésekkel, modern vonalvezetéssel,ágyneműtartós kivitelben abszolút a felső kategóriába tartozik. Innova éjjeli szekrénnyel párosítva ajánljuk. 

Balance bútorcsalád jellemzői

Franciaágy, heverő családjainkat valódi tömör tölgyfa, bükkfa és cseresznyefa alapanyagokból gyártjuk.

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Balance bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy spirit-modern-fa-agykeret harmony-tomorfa-tolgyfa-agy

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó