modern csomós tölgyfa ágy
Csomós tölgyfa ágy
hossztoldott mintás natúr bükkfa ágy
Hossztoldott mintás natúr bükkfa ágy
modern ágy natúr tölgy wenge színben
Innova ágy natúr tölgy és wenge színben
masszív ágykeret
Masszív ágykeret
tomorfa,feketedio,agynemutarto,agy
Feketediófa-kőris(hófehér szín)
modern, agynemutartos,tomorfa,agykeret
Balance fekete dió
natúr bükkfából készült ágyneműtartós ágy
Natúr bükkfából készült ágyneműtartós ágy
modern-agynemutartos-tomorfa-fa-agy-agykeret-
Modern tömörfa ágy natúr kőrisfából
Kőrisfa ágy Natúr-FehérTömörfa kőris ágyneműtartós ágy
Kőrisfa ágy Natúr-Fehér színű
csomos-tolgyfa-agynemutartos-agy-agykeret-fa-tomorfa
Csomós tölgyfa ágy ágyneműtartóval
massziv-tomorfa-agy-agykeret-balance-fa-fabol
Masszív kivitelezés tömörfából
gazteleszkop-agyracs-balance-tomorfa-fa-agy-agykeret
Gázteleszkópos nyitású ágyrácsok
modern, tömörfa ágy, modern, fehér
Kőrisfa natúr-hófehér színben
Balance
tömörfa ágy

Stílus, Minőség, Sokszínűség

A Balance ágyak, dupla vastag anyagból készülnek, masszív sarok illesztésekkel, a tartós tömörfa alapanyagoknak köszönhetően egy ilyen ágy generációkon át szolgál. Modern vonalvezetéssel, ágyneműtartós kivitelben abszolút a felső kategóriába tartozik. Innova éjjeli szekrénnyel párosítva ajánljuk.

Érzéki, hiteles, lélegző anyag és mely kényelmet biztosít.

Hagyomány és innováció egyedülálló keveréke, kiváló minőségű tömörfa alapanyag modern dizájnnal párosulva. Balance tömörfa ágyunk természetes hangulatú környezetet hoz létre. A karakteres vad tölgyfából készült ágyaink igazi természet közeli élményt nyújtanak.

Pihentető alvás, természetes fa ágy – nyugodt alvás és egészséges környezet.

A hálószoba a feltöltődés és pihenés helye, ahol a nyugodt alvás alatti feltöltődés biztosítja számunkra a nappali aktív óráinkra a frissességet. Ha kirobbanó formában vagyunk napközben jobban teljesítünk az élet minden területén, ezért is fontos, hogy minőségi színvonalas és természetes termékekkel vegyük körül magunkat.

Balance bútorcsalád jellemzői

Franciaágy, heverő családjainkat valódi tömör tölgyfa, bükkfa és cseresznyefa alapanyagokból gyártjuk.

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, masszív, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Csomós tölgyfa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Balance bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy spirit-modern-fa-agykeret harmony-tomorfa-tolgyfa-agy

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó