fa-fegyverszekreny-tölgy
Tölgy /natúr/
tina-vadaszbutor-fegyverszekreny
tömörfa-vadasz-fegyverszekreny-butor
Bükkfa /dió/
tömörfa-fegyverszekreny-vadasz-butor
Tina
tömörfa vadász bútor

A Tina bútorcsaládot a gazdag elemválaszték és praktikus helykialakítások jellemzik. Ez a család egy letisztult, klasszikus stílusú tömörfa bútorcsalád karcsúbb árfekvéssel. Alacsonyabb magassága mellet megőrzi a hasznos funkciókat.

Tina bútorcsalád jellemzői

Segítünk megtervezni és megvalósítani elképzeléseit. 

Masszív, igazi tömörfából készült vadászbútorok fegyverszekrény, íróasztal és egyéb vadászbútorok akár egyedi méretben is.
Vadászházak bútorozása.

Vadászmotívumok, címerek, fafaragások, rajz vagy akár fotó alapján saját faragás a bútorajtókra.

...Több, mint fegyverszekrény...Több, mint bútor... Több, mint stílus... TÖMÖRFA BÚTOR ÖRÖK ÉRTÉK

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Tina bútorcsalád
További termékei
tina-bükk-tömörfa-szekreny-klasszikus tina-butor-antikolt-komod tina-klasszikus-tömörfa-tv-állvány
Még több tömörfa vadász bútor
feketedio-tomorfa-iroasztal-vadasz-butor

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó