tina-bükk-tömörfa-szekreny-klasszikus
Bükkfa /cseresznye/ 3+2 Barnabás front
tina-tomorfa-szekreny
Bükkfa szekrénysor dió színben"OLIVÉR" ajtófronttal
tina-szekreny-tölgy-klasszikus-nappali
Tölgyfa /barna/ nappali
tina-antik-cseresznye-szekreny
Bükkfa /antikolt/
modern_tomorfa_bukk_szekrenysor_cseresznye
Bükkfa szekrénysor "Olivér ajtómarás" cseresznye szín
tömörfa-vitrin-bükk
tina-fa-szekreny-pfifferbutor
tina_butor_szekrenysor_tomorfa_bukk_cseresznye
Minden része tömörfa
tömörfa-szekrénysor-natúrszínű-nappali-bútor
Tölgyfa szekrénysor natúr színben "Karina" ajtófronttal
fa_tomorfa_szekrenysor_butorok
Tölgyfa szekrénysor natúr színben "Karina" ajtófronttal
Tina
tömörfa szekrény

A Tina bútorcsaládot a gazdag elemválaszték és praktikus helykialakítások jellemzik. Ez a család egy letisztult, klasszikus stílusú tömörfa bútorcsalád karcsúbb árfekvéssel. Alacsonyabb magassága mellet megőrzi a hasznos funkciókat.

Tina bútorcsalád jellemzői

    Stílusos, sokszínű 

Szekrénysoraink kitűnnek a tömegből, mind modern és a rusztikus stílusban.
Valódi fából készült bútorainknak további egyediséget adunk különféle felületkezelésekkel, több rétegű időtálló lakkozással. "a fa egyszeri és megismételhetetlen"

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Tina bútorcsalád
További termékei
tina-butor-antikolt-komod tina-klasszikus-tömörfa-tv-állvány fa-fegyverszekreny-tölgy
Még több tömörfa szekrény
reka-tömörfa-szekrénysor-nappali-butor dani-tölgyfa-butor-szekrénysor haloszoba-nappali-tomorfa-butorok modern tömörfa altero bútorok

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó