feketedio-tomorfa-iroasztal-vadasz-butor
faragott-ajto-vadasz-jelenetek
Faragott ajtók vadászjelenetekkel
fegyverszekreny-tomorfa-
reka-tömörfa-vadasz-butor
reka-tomorfa-fegyverszekreny-feketedio
Fekete dió fegyverszekrény
reka-fa-fegyverszekreny
tömör-fa-íróasztal-vadász-bútor
Tömör Feketediófa íróasztal
réka-vadász-bútor-fegyverszekrény
Fekete diófa
tomorfa-szekreny-vadasz-butor-fegyverszekreny
Fekete dió szekrénysor faragásokkal
Réka
tömörfa vadász bútor

STÍLUSOS ÉS SOKSZÍNŰ

Réka klasszikus tömörfa bútorcsaládunkat az elegancia és a különleges részlet gazdag kidolgozás jellemzi. A tömör erdei vadcseresznyefa melegsége és a csillagmintás, aranyszegélyekkel díszített üveg, egyedülálló hangulatot teremt ahol a funkció és az esztétika együttesen alkot tökéletes harmóniát. 

NEMES KEMÉNYFA ALAPANYAGBÓL

Bútoraink frontjai, díszítő elemei valamint az egész bútortest valódi tömör kőrisfa,cseresznyefa, tölgyfa, valamint fekete diófa alapanyagból készülnek. A nálunk készülő bútorok alapanyagát kizárólag Magyar erdőkből származó 80-100éves rönkök adják.

EGYEDI

A vevői igényeknek eleget téve termékeinket személyre szabottan - egyedi méretben is gyártjuk. Komplett "kulcsrakész" megoldást nyújtunk akár egész lakások bútorozására is egy stílusban.(TV állványok, szekrények, asztalok, tömörfa ágyak, konyhafrontok)

MEGBÍZHATÓ MAGYAR GYÁRTÓ

Joggal bízhat meg a piacvezető termékminőségben és a kiváló szolgáltatásban a tanácsadástól a szerelésen át az utólagos ügyfélkapcsolatokig. A magas színvonalat, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartjuk kiemelten fontosnak.

Biztosak vagyunk benne, ha bútoraink mellett dönt, akkor azok irigylésre méltó, minőségi darabjai lesznek lakásának!

Réka bútorcsalád jellemzői

A vadászathoz hozzátartozik az erdő, a fák szeretete - melyből mindannyian erőt meríthetünk. Minden igaz vadász arra törekszik, hogy az erdőből áradó végtelen nyugalmat valamilyen formában hazavigye és otthonában is élvezhesse. Ha lakásunkat olyan bútorokkal rendezzük be, melyek közelebb visznek a természethez, az otthont teremt a lakásunkból.


Tömörfa bútorok igaz vadászoknak!

Segítünk megtervezni és megvalósítani elképzeléseit. 

Masszív, igazi tömörfából készült vadászbútorok fegyverszekrény, íróasztal és egyéb vadászbútorok akár egyedi méretben is.
Vadászházak bútorozása.

Vadászmotívumok, címerek, fafaragások, rajz vagy akár fotó alapján saját faragás a bútorajtókra, fegyverszekrényekre

...Több, mint fegyverszekrény...Több, mint bútor... Több, mint stílus... TÖMÖRFA BÚTOR ÖRÖK ÉRTÉK

fegyvertároló, vadászbútor

Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Réka bútorcsalád
További termékei
reka-tömörfa-szekrénysor-nappali-butor klasszikus-tömörfa-tálaló-komód-fekete dió tomorfa-fa-iroasztal-fekete-dio-butor klasszikus-tomorfa-talalo-szekreny réka bútor egyedi igényekre tervezve
Még több tömörfa vadász bútor
fa-fegyverszekreny-tölgy

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó