harmony-tomorfa-tolgy-agy
Tölgyfa /barna/
Kőrisfa Hófehér színben
Bükkfából Cseresznye színben
harmony-tomorfa-agy-agykeret-tolgy
Tölgyfa /barna/
tömörfa-ágy-heverő-ágykeret
Natúr bükkfa ágy
tömörfa-kemenyfa-agy-agykeret
Kőrisfa /csontfehér átlátszó erezettel/
Harmony
tömörfa ágy
Harmony klasszikus tömörfa ágy a régi hagyományokat felidézve.Masszív anyagokból,erős szerkezeti megoldásokkal.
Időtlen formavilág tökéletesen elegáns stílusban, érték igazi tömörfából.

Harmony bútorcsalád jellemzői

Egy kiváló minőségű tömörfa ágy-matrac kombináció mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy ez az idő kényelmesen teljen el. Egy komoly ágy keretet természetes kemény tömörfából érdemes készíteni, erős, stabil, tartós szerkezettel, hogy az hosszú idő után sem deformálódhasson.

Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Harmony bútorcsalád
További termékei
tolgy-ejjeli-szekreny
Még több tömörfa ágy
nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy modern csomós tölgyfa ágy tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy spirit-modern-fa-agykeret

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó