klasszikus-tölgy-tömörfa-étkező-asztal-garnitúra
Étkező garnitúra Konyak Tölgyfa
Esztergált lábú étkező asztal székekkel
Tömörfa székeinket cserélhető filc talppal látjuk el
family-tömörfa-étkező-klasszikus
Cseresznye antikolt/
family-étkező-klasszikus-antikolt
Bővíthető, vendéglapos étkezőasztal
Funkcionalitás és könnyű használat
klasszikus tömörfa étkező garnitúra tölgyfából
Klasszikus natúr tölgyfa étkező garnitúra
Family
tömörfa étkező

Klasszikus stílusú asztalunk lapját szinkron működtetésű golyós csapágyazású vasalattal szereljük. A "pillangó lapos" nyitású vendéglapok egykezes működtetéssel, nyitószerkezettel működnek. Méretek: 100 x 160cm kihúzva 230cm re bővíthető. A székek - asztalok lábát filc csúszóval látjuk el, a padló védelme érdekében.

A tömörfa étkező garnitúrában 6db székkel kedvezőbb áron érhető el.

Szövetválasztékunk itt érhető el

Family bútorcsalád jellemzői


Étkezőasztalaink minden része tisztán tömörfából készül, kimagaslóan masszívak. Fafaj és színválasztékunkban megtalálhatja igényeinek a leginkább megfelelőt. Karfás vagy normál székekkel garnitúrában is rendelhető. Az asztal bővítésével 6-8főre alkalmas.


Választható fafajták, színek

Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Family bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa étkező
modern-tömörfa-étkező-asztal-szék-tölgy event-modern-tömörfa-étkező-asztal-szék

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó