dani-tölgyfa-butor-szekrénysor
Dani szekrénysor tömör tölgyfából
dani-tölgy-tömörfa-szekrény-klasszikus
Szekrénysor tölgyfából konyak színben
klasszikus-tölgy-szekreny
dani-szekreny-tömörfa-butor-klasszikus
Akciós ár: 999.000,- Szélesség: ~3690mm /Tölgy konyak/
dani-szekrény-üveg
dani-tölgy-szekreny
minden-resze-tomorfa
tömörfa-butor
egyedi-tölgy-bútor-klasszikus
Egyedi nappali szekrénysor natúr tölgyfából
Dani
tömörfa szekrény
A Dani tölgyfa bútoraink elemválasztékából ügyfeleink kompletten berendezhetik otthonaikat.A bútorcsaládot csillapított csukódási ajtókkal, fiókokkal és egyéb extrákkal kínáljuk. DANI bútoraink megjelenésben és stílusban is különleges és egyedi hangulatot teremtenek otthonában.

Dani bútorcsalád jellemzői


Stílusos, sokszínű 

Szekrénysoraink kitűnnek a tömegből, mind modern és a rusztikus stílusban.
Valódi fából készült bútorainknak további egyediséget adunk különféle felületkezelésekkel, több rétegű időtálló lakkozással. "a fa egyszeri és megismételhetetlen"

Választható fafajták, színek

Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Dani bútorcsalád
További termékei
klasszikus-tömörfa-fiókos-komód dani-klasszikus-tömörfa-tv állvány
Még több tömörfa szekrény
reka-tömörfa-szekrénysor-nappali-butor tina-bükk-tömörfa-szekreny-klasszikus haloszoba-nappali-tomorfa-butorok modern tömörfa altero bútorok

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó