tömörfa ágy-klasszikus-ágyneműtartós ágy
Klasszikus cseresznye fa ágy
klasszikus antikolt tömörfa ágy
Klasszikus tömörfa ágy antikolt tölgyfából
klasszikus Cara ágy tömörfából
Cara klasszikus ágy natúr kőrisfából
klasszikus_tomorfa_agykeret_tolgyfabol
Klasszikus vonalak
Tömörfa ágy
Minőségi részletek
klasszikus-tomorfa-agy
Cseresznye fa ágy dió színben
cara-klasszikus-tomorfa-agy-feher
Klasszikus ágy antikolt kőrisfából
klasszikus-tomorfa-agy-agykeret
Cseresznye fa ágy dió színben
ágyneműtartós_tömörfa_ágy_klasszikus_cara_
Fekete diófából készült ágyneműtartós ágy
klasszikus_tolgyfa_tomorfa_agy_agykeret_agynemutartos_konyak
Tölgyfából készült ágyneműtartós ágy konyak színben
Cara
tömörfa ágy

Időtlen formavilág klasszikusan elegáns stílusban, igazi érték tömörfából.

A tömörfa Cara ágyak kínálatában megtalálhatóak az egyszemélyes heverők és a franciaágyak is, melyek különböző méretekben rendelhetőek.

Választható ágyneműtartós és normál kivitelben, magas vagy alacsony lábvéggel.

A tömörfa ágyak választhatóak cseresznye, tölgy, bükk, dió, kőris fából melyek erősek és stabilak, szerkezetük tartós és nem deformálódnak, így termékeink életre vagy generációkra is szolgálhatnak.

A nyugodt kiegyensúlyozott élethez nélkülözhetetlen a megfelelő pihenés, alvás, melyet leginkább hálószobánkban tehetünk meg.A hálószoba a pihenés, feltöltődés regenerálódás helye, melynek legfontosabb része egy megfelelő stabil masszív tömörfából készült ágy-franciaágy és hozzá egy egyénhez illő keménységű matrac. Ezek kombinációjával érheti el, hogy regenerálódjon és kipihenten ébredjen.

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a tömörfa ágyakat. Meghatározó szempont a kényelem, a stabilitás, és a személyiséget megtestesítő tömörfa egyedisége.

A tömörfa bútorok javítják a belső terek levegőminőségét. A felszínükön lévő nyitott pórusokon keresztül jelentős mennyiségű káros anyagot képes megkötni.

A tömörfa bútorok higiéniája

A nyílt pórusú fa anyag mintegy antibiotikumként szolgálnak, mert ezen az anyagon a baktériumok nem képesek életben maradni.

A tömörfa mint antiallergén

A helység levegőjében jelen lévő káros anyagok és porok is felelősek az allergiás és asztmás megbetegedésekért. A tömörfa csökkenti az allergiás reakciók kialakulását, mivel a fa nem vonzza a port, elektrosztatikusan nem tölthető inkább az ellenkező hatást váltja ki.

A Cara ágy kiválóan passzol a klasszikus kialakítású Réka, Dani, Tina tömörfa bútorokhoz.

Az ágyrács minden esetben bükkfából az ágyneműtartós ágyak esetén a fenéklemez farostlemezből készül.

Cara bútorcsalád jellemzői

TÖMÖRFA ÁGY, TÖMÖRFA ÁGYAK,FA ÁGY,FA ÁGYAK,TÖMÖRFA FRANCIAÁGY,FA FRANCIAÁGY,TÖMÖRFA ÁGYKERET,HEVERŐ,IGAZIFA ÁGY,MINŐSÉGI ÁGY,KLASSZIKUS ÁGY, MÓRON A PFIFFER BÚTORNÁL - IGÉNYESEKNEK A GYÁRTÓTÓL


Választható fafajták, színek

Bükkfa:
Cseresznyefa:
Fekete diófa:
Kőrisfa:
Tölgyfa:
Házhozszállítás, beépítés:
Igény szerint termékeinket saját járművel szállítjuk és beépítjük. Hozzáértő udvarias munkatársainkkal, garanciával, komplett szolgáltatást nyújtunk. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.
Cara bútorcsalád
További termékei
Még több tömörfa ágy
nova-tomorfa-agy-agykeret-tolgy modern csomós tölgyfa ágy spirit-modern-fa-agykeret harmony-tomorfa-tolgyfa-agy

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó