Állásajánlataink
várjuk csapatunkba

Dolgozóinknak stabil hátteret, kreatív és magas motivációjú munkakörnyezetet szeretnénk biztosítani. Célunk az, hogy napról napra több értéket adjunk, szakmánkban a legjobb gyártó cégek között legyünk, ugyanakkor a magyarországi bútorgyártás és forgalmazás egyre elismertebb piaci szereplőjévé váljunk.

Faipari CNC programozó
2018.01.25, csütörtök

Magyar családi tulajdonú, innovatív tömörfa bútorgyártó vállalkozás, lelkes, motivált munkatársat keres bővülő csapatába, az alábbi pozícióba:

Bővebben
termékértékesítő munkatárs
Termékértékesítő - Ügyviteli munkatárs
2018.01.25, csütörtök
Magyar családi tulajdonú, innovatív tömörfa bútorgyártó vállalkozás, lelkes, motivált munkatársat keres az alábbi pozícióba: Bővebben
Bútor összeállító
2017.01.25, szerda

Magyar családi tulajdonú, innovatív tömörfa bútorgyártó vállalkozás, lelkes, motivált munkatársat keres bővülő csapatába, az alábbi pozícióba:

Bővebben

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó