FeHoVa kiállítás 2018


Idén ünnepli 25. születésnapját a FeHoVa kiállítás. Szarvasbőgésverseny és Windisch-Grätz herceg egyedülálló trófeagyűjteménye várja látogatóit. A FeHoVa idén is a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek lesz a nagyszabású találkozója február 15. és 18. között. A klasszikus programok mellett több újdonság is lesz.

A Nimród trófeakiállításon található Windisch-Grätz herceg vadász szobáját a Pfiffer Bútor Mór Kft. tömörfából készült vadász motívumokkal díszített bútoraival rendezi be."Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete."
(Fekete István)

További információk: http://fehova.hu/

2018.02.12., hétfő

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó