Őszi lakberendezési akció a Pfiffer Bútor móri bemutatótermében


Januári akciónk keretében minden Dani és Cara bútort 25% kedvezménnyel kínálunk kőrisfából mely az alábbi színekben választhatók.
Dió pácolt (4)
Konyak (18)
Wenge pácolt (59)
Csontfehér festett (12)
Hófehér festett (1004)
Az akció Január 31.-ig érvényes és további kedvezményekkel nem vonható össze!
A kedvezmény a Pfiffer Bútor móri telephelyén leadott rendeléseknél érvényes!Kövessen minket FACEBOOK oldalunkon, ahol naprakész információkat kaphat.
2017.09.26., kedd

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó