Asztalosüzemi operátor

Magyar családi tulajdonú, innovatív tömörfa bútorgyártó vállalkozás, lelkes, motivált munkatársat keres az alábbi pozícióba:

FŐBB FELADATOK, MUNKÁK:

§  faipari gépek kiszolgálása

§  egyéb betanított munkavégzés

 

Olyan csapattársat KERESÜNK, aki jó EBBEN:

§    lelkesedés a tömörfa bútorgyártás iránt

§    kitartó, szorgalmas, lendületes munkavégzés

§    faiparban (esetleg fémiparban) szerzett tapasztalat

§    jó problémamegoldó képesség

§    igényes, önálló folyamatos munkavégzés 

§    csapatmunkára való alkalmasság

§    megbízhatóság

§    lakóhely Mór 20 km-es vonzáskörzetében

 

AMIBEN MI JÓK VAGYUNK:

§    Dinamikusan fejlődő innovatív családi vállalkozás révén, nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársainkkal kialakított kapcsolatra. Empatikusan kezeljük családi problémáikat, nem várt helyzetekben is számíthatnak támogatásunkra.

§    Célunk, kellemes munkakörnyezet kialakítása, ahol munkatársaink fiatalos, energikus, emberközpontú légkörben, kellemes környezetben végzik munkájukat.

§    Határozatlan idejű munkaszerződést, hosszú távú munkalehetőséget kínálunk, teljes munkaidős, egy műszakos munkarendben.

§    Minden munkatársunknak kedvezményes bútorvásárlási lehetőséget biztosítunk.

 

ELŐNY, de nem feltétel:

§    asztalos végzettség

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Pfiffer Bútor Mór Kft.
8060
Mór, Árkipuszta ipartelep

www.pfifferbutor.hu

 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődésed és szívesen dolgoznál családias, emberközpontú légkörben, várjuk jelentkezésed fényképes önéletrajz formájában a jani@pfifferbutor.hu címen!

2017.08.30., szerda

A termék nagyon tetszik, és boldog vagyok, hogy ezt választottam. Beépítéssel, és szállítással nagyon elégedett vagyok, a két fiatalember akik szállították figyelmesek voltak.

MZSné

Nagy örömünkre megérkezett tegnap a bútor. Köszönjük a precíz leszállítást, a két kedves kolléga udvarias, szolgálatkész hozzáállását és a bútor db-ok gyors felállítását.

Kovács Gyuláné, Gabi

Köszönettel megkaptam a megrendelt bútort. Nagyon szép és jó a minősége. Gratulálok! Nagyon aranyos volt az ügyintéző és nagyon rendes volt a műszaki kolléga

Hodász Ferenc

Tisztelt Szücs Zsuzsanna! Megérkezett a megrendelt bútor. Nagyon megvagyok elégedve a bútor minőségével és a kiszállító személyek lelki ismeretes munkájával is. Kívánok a Pfiffer Bútor összes dolgozójának jó egészséget és minden jót az életben.

R.Anikó